Gaat u naar het buitenland? En wilt u weten hoeveel tol u moet betalen? Kijk bij onze overzichten van toltarieven van de meest gebruikte routes en trajecten.

Toltarieven van bekende trajecten

Het is elke reis weer gepuzzel; hoeveel tol moet ik ongeveer gaan betalen als ik naar een bepaalde bestemming ga? De buitenlandse websites zijn er niet altijd even duidelijk over, en Nederlandse consumentenorganisaties bieden niet de mogelijkheid om snel de hoogte van de tol voor de meestvoorkomende trajecten te bekijken. Daarom hebben wij de moeite genomen om de toltarieven van bekende bestemmingen te verzamelen en geactualiseerd te houden. Zo kan je makkelijk en snel een indicatie van de toltarieven naar de gekozen bestemming opzoeken.
Tips reizen in Europa

Lees hier actuele tips over reizen in Europa, waaronder de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus.

  • Coronavirus reizen - De meeste Europese landen zijn open deze zomervakantie Sinds 15 juni jl zijn veel Europese landen weer open voor toeristen. U kunt naar de meeste Europese landen zoals Frankrijk, Italië…Besparen op uw autoverzekering

Bespaar nu op uw autoverzekering; een gemiddelde Nederlander bespaart € 161 per jaar door jaarlijks de autoverzekering te vergelijken. Vul uw gegevens in en kijk welke autoverzekering voor u de goedkoopste is. Vergelijk nu!

3.8 / 5 ( 22 stemmen )

Gevonden op: tol berekenen, péage berekenen van belgië naar, tolkosten berekenen, tol berekenen frankrijk 2019, tol berekenen italië, kosten route berekenen, payage berekenen, tolwegen betekenen.